master the rules grow and succeed

The British School of Etiquette werd in 2013 door Philip Sykes opgericht vanuit zijn kennis en ervaring van de Britse sociale en business etiquette. Zijn leuze “Niet wat je doet is belangrijk, maar hoe je het aanpakt!” slaat de nagel op de kop. Etiquette en goede manieren zijn een essentieel onderdeel van onze maatschappij. Als we ons vriendelijk en bedachtzaam opstellen naar andere mensen, krijgen we daarvoor wederzijds respect in de plaats. En dat kan zowel professionele als persoonlijke relaties alleen maar versterken. 

De visie van onze school, die diep ingebakken zit bij iedereen die voor The British School of Etiquette werkt, is de filosofie dat iedereen, maar dan ook iedereen – ongeacht nationaliteit, leeftijd, opleidingsniveau, of achtergrond – de regels van moderne etiquette kan aanleren.

Iedereen is in onze opleidingen dan ook van harte welkom. Je hebt geen specifieke achtergrond- of basisopleiding nodig. Enkel enthousiasme, de wil om bij te leren en in jezelf te investeren. 

“De kennis en het toepassen van goede manieren en etiquette, geeft mensen meer zelfvertrouwen. Dit zelfvertrouwen zorgt dat ze verder bouwen aan hun dromen en ambities. Het is dan ook een logisch gevolg dat dit hen brengt naar meer succes op alle levensvlakken.”

– Philip Sykes

Philip en zijn team hebben elk een zeer sterke expertise en passie voor etiquette en houden ervan om in volle enthousiasme elke training te verzorgen. Zo inspireren we onze studenten om de beste versie van zichzelf te worden. Honderden studenten volgens jaarlijks onze trainingen en belevingsdagen en hun reacties spreken voor zich. Met de oorsprong van de school in Londen, vind je, naast de Benelux, nog globale partners in China, Brazilië, Japan, Zuid-Afrika en Pakistan, waar de hoge standaarden van de Britse Etiquette worden uitgedragen. 

Top 5 impact van etiquette

Posture etiquette training
Afternoon tea etiquette training
Lady etiquette training class

Wat zeggen onze studenten

“Zowel informatief, als entertainend. Ik was zo verrast om zo veel te leren op zo een korte tijd. Ik kan niet wachten om de volgende training te volgen!”

Linda Chen

“Philip is een fantastische trainer; de planning was zeer duidelijk en de stof werd vol passie en enthousiasme overgebracht. Het was interessant voor alle studenten in de groep. “

Cherry Pan

“Ons bedrijf scoort beduidend beter op klantenbeleving sinds onze managers en verkopers deze opleiding hebben gevolgd.”

Fabio Marcello

Schrijf je vandaag Nog in voor onze trainingen

De enige Etiquette School die geaccrediteerd wordt door 4 erkende organisaties.  

cpd-logo
IIP ACRED Logo
ILM_Logo
CPD-excellence-provider-trainer
Close