jessica van humbeeck belgium patrner

Jessica Van Humbeeck

Jessica is een ondernemer in hart en nieren en al van jongsaf aan geïnteresseerd in alles wat met de Britse eilanden te maken heeft: tradities, etiquette, thee… vooral thee. Het was ook Thee, en meerbepaald Afternoon Tea, dat haar enkele jaren geleden bij The British School of Etiquette bracht. Philip leerde haar de ins en outs van de afternoon tea. 

En dan “Life got in the way”, Jessica kreeg enkele tegenslagen te verduren. Tot in april 2018 er een social media post voorbij kwam van Philip rond de Lady Etiquette opleiding. Jessica volgde de opleiding en de transformatie die ze dan onderging, want door de tegenslagen was ze haar ambitie een beetje kwijt, was ongelofelijk. Ze kreeg weer zelfvertrouwen, en ging weer voluit voor haar professionele dromen. Ze schreef het boek “But First, Tea” en heeft ondertussen een eigen tv-programma op EclipsTV. Haar zaak Thee met een Verhaal is in volle groei en ze startte onlangs haar digitale communicatiebureau Secret Sparkles op.  

Door wat etiquette en de trainingen, die ze bij Philip en zijn team volgde, voor haar hebben betekend, besloot ze om zelf aan de slag te gaan en officieel partner te worden van The British School of Etiquette voor de Benelux. De visie dat etiquette voor iedereen is, ongeacht leeftijd, afkomst, opleidingsniveau, … ligt haar nauw aan het hart en ze wil de positieve vibes en de unieke beleving verspreiden. 

Close