Philip Skyes Etiquette Trainer

Philip SYkes

Philip is niet zomaar de bezieler en de zaakvoerder van The British School of Etiquette, zijn passie voor etiquette, manieren, kwaliteit en service brachten hem van de wijngaarden van Zuid-Afrika naar een van de meest bruisende steden. Hij kan terugblikken op meer dan 25 jaar ervaring. Hij werkte onder meer voor prestigieuze hotels en baatte een van de top 10 restaurants van Zuid-Afrika uit. Daarnaast zette hij ook The Heritage Academy mee op poten, waarvan HRH Prins Charles de peter is. 

Zijn leuze “Het is niet wat je doet, maar hoe je het doet.”

The British School of Etiquette werd opgericht in 2013, omdat Philip het beste uit de mensen wilde halen. Hij wil dat ze de beste versie van zichzelf worden, en zo meer succes boeken in zowel hun privé- als professioneel leven.  En hij brengt het beste in de mensen naar boven, met succes, dankzij zijn charismatische aanpak. Zijn drive en enthousiasme maken van de school wat het vandaag is en dat belooft voor een mooie toekomst. 

“Knowledge and practice of correct manners, etiquette and service will equip individuals with confidence, building skills that will help them achieve their dreams and ambitions and influence success in their business, social and family lives.”
Close