Business-etiquette
Prijs: 750 - 1500 EUR
Duur: 1 of 2 dagen
Locatie: Aarschot, België of op locatie

Zowel groeps- als individuele inschrijving welkom. Contacteer ons voor groepstarief

business Etiquette

De zakenwereld kan hard zijn. Je kunt er gemaakt of gekraakt worden in elke seconden. Of je nu gaat solliciteren, netwerken, op business lunch gaat, je krijgt maar één kleine kans om een eerste indruk na te laten. 

Onze training omvat alle aspecten van de business etiquette van succesvolle technieken om tijdens een sollicitatiegesprek toe te passen, met bijbehorende lichaamstaal, tot gezwind netwerken. Inclusief de perfecte follow-up mail naar de personen die je daar hebt ontmoet.

Maar ook de technologie staat niet stil, en vraagt om online etiquette regels. Wij helpen je dan ook graag met jouw online gedrag. Welke impact heeft Facebook op je professionele leven en hoe kun je dit positief beïnvloeden. Hoe communiceer je efficiënt per e-mail, social media en ook per instant messaging?

Ben je internationaal actief? Dan speelt het interculturele respect ook een zeer belangrijke rol.

“Goede manieren zijn een goede investering. Ze maken niet alleen het leven makkelijker op de werkvloer, ze dragen bij tot een goede werknemersmoraal, geven een goede indruk van het bedrijf en spelen een enorm belangrijke rol in het dagdagelijkse zaken doen, en dus ook in het winst maken.”

LETITIA BALDRIGE

inhoud

Schrijf je in voor deze training

Gerelateerde Trainingen

1, 2 or 3 Days | London

Close