Er is niet echte een dress code, maar we raden onze studenten aan om ‘smart casual’ gekleed te gaan. Dat is makkelijk en comfortabel. 

Onze trainers zullen volop bezig zijn met alles klaar te zetten voor de opleiding. Dus 5 à 10 minuten voor de training start, is perfect. Ben je toch vroeger? Wacht dan even in de plaatselijke koffiebar of in de lobby van het hotel waar de training plaatsvindt. 

Wij voorzien cursusmateriaal, en een notaboekje, en raden je aan om in je eigen woorden notities te maken. 

Je mag foto’s nemen tijdens de training, en zelfs filmpjes maken, maar deze zijn enkel voor persoonlijk gebruik. Wij vragen je om geen foto’s of video’s te verspreiden op social media, als je geen toestemming hebt van de trainer. 

Voor de meeste trainingen hoef je niets mee te brengen, tenzij anders aangegeven door de trainer. 

Al onze trainingen in de Benelux kunnen zowel in het Engels als in het Nederlands worden gegeven. Op aanvraag is ook Frans mogelijk. We kunnen steeds een tolk voorzien, aan een extra kost, indien ruim op voorhand aangegeven. 

Al onze trainingen en opleidingen zijn open voor zowel volwassenen als kinderen van alle culturen en van eender welke achtergrond. Je hebt geen ervaring of vooropleiding nodig om student te worden bij de British School of Etiquette. 

Wij geloven er sterk in dat manieren en etiquette een belangrijk onderdeel zijn van de opvoeding van een kind. The British School of Etiquette geeft opleidingen en training specifiek gericht op kinderen en jongeren vanaf 6 jaar. Meer details vind je hier.

De meeste van onze opleidingen en trainingen worden georganiseerd in de buurt van Leuven en Brussel in België, maar op aanvraag komen we graag naar een locatie bij jou in de buurt. Er zullen ook trainingen worden georganiseerd op verschillende locaties in Nederland. Indien het gaat om een privé opleiding of opleiding bij jou op kantoor, kunnen er verplaatsingskosten aangerekend worden. 

Contacteer ons even alvorens je de training boekt, zodat wij bij de locatie kunnen checken of aan uw noden voldaan kan worden. Wij doen alvast onze uiterste best om aan uw vragen te voldoen. 

Deze vraag bekijken we graag met jou persoonlijk als dit zich voordoet. Ons annulatiebeleid en onze algemene voorwaarden vind je alvast hier.

Zeker! De meeste van onze trainingen kunnen we ook online aanbieden. Contacteer ons voor meer ons voor meer informatie. 

Close