The Polished Professional
Prijs: 250 EUR
Duur: 1 Dag
Locatie: Op Locatie

Zowel groepen als individuele inschrijvingen welkom. Contacteer ons voor ons groepstarief.

The polished Professional

Wil je elke sociale of professionele situatie met de nodige zelfzekerheid afhandelen? Ben je op zoek naar een training op je netwerk skills te verfijnen? Of voel je je niet zo op je gemak op zakenlunches? 

Je krijgt maar één kans om een eerste indruk te maken, en dat cliché is helaas waar. Daarom is het enorm belangrijk om steeds je beste beentje voor te zetten. Van “small talk” tot smartphone etiquette, tot aan tafel. Of het nu internationaal is of niet, de manier waarop je je gedraagt heeft een enorme impact op hoe mensen op jou zullen reageren. 

Vandaag, in de zeer competitieve globale zakenwereld, zijn ‘soft skills” als bedrijfsetiquette en goede manieren essentieel voor professioneel succes. Behandel klanten, collega’s en zelfs concurrenten met respect en dat heeft een onmiddellijke impact  op het succes van een samenwerking. 

Deze Social & Business Etiquette Masterclass geeft je zelfvertrouwen een boost. Je leert er namelijk alle etiquette skills die je nodig hebt in je privé en professioneel leven. 

“It is not what you say that matters but the manner in which you say it; there lies the secret of the ages”

 

William Carlos Williams

Inhoud

Schrijf je in voor deze training

Gerelateerde opleidingen

1, 2 of 3 Dagen | Op Locatie

1 Dag | Aarschot, België of op locatie

1 Dag | Op Locatie

Close