Leer van de beste, en word zo de beste

The British School of Etiquette is de enige organisatie in haar sector met verschillende, internationale erkenning door CPD, ILM en Investors in People. Sinds kort, werd de school ook geaccrediteerd als Provider of Training Excellence. Op deze manier bouwt te school verder aan haar leiderspositie voor etiquette, manieren, life skills en service training. 

Onze gecertificeerde trainingen helpen jou bij het ontdekken van je persoonlijk en professioneel potentieel, en zo schrijf je zelf vol vertrouwen verder aan jouw (carrière)verhaal. 

IIP ACRED Logo

Investors in People

Erkend worden door Investors in People toont aan dat de organisatie zich engageert om te presteren dankzij een goed people management. 

Organisaties krijgen een assessment om te kijken in welke mate ze voldoen aan de Investors in People Standaard, die rekening houdt met de laatste trends op gebied van werkplekken, essentiële skills, en een efficiënte structuur, zodat diensten geleverd kunnen worden in verschillende sectoren. 

Uit dit assessment is gebleken dat

The British School of Etiquette wordt erkend als een zeer goede werkgever dat getalenteerde mensen aantrekt en opleidt, maar ook goed investeert in opleidingen voor haar werknemers en voorziet in hun persoonlijke ontwikkeling. De werknemers groeien mee met het bedrijf en dat geeft hen nog extra motivatie en betrokkenheid, waardoor ze nog beter presteren.

cpd-logo

CPD STANDARDS OFFICE​

Training programma’s die erkend worden door The CPD Service worden gescreend of ze de heel hoge standaarden behalen op gebied van integriteit en kwaliteit. 

Continued Professional Development , ook wel voortdurende professionele groei, is de term die wordt gebruikt om de activiteiten van de school te omschrijven. Ze leren om meer zelfbewust te worden en proactief.

Sinds 1996 screent The CPD Certification Service training programma’s volgens een universele checklist. 

CPD-excellence-provider-trainer

Provider Of Training Excellence

The Provider of Training Excellence – deze erkenning is een sterk kwaliteitslabel dat onze studenten toont dat The British School of Etiquette een derde partij onder de arm heeft genomen om onze trainingen, onze methodes en onze lesgevers kritisch te bekijken. Wij streven er constant naar om de beste op de markt te zijn en de kwaliteit van onze opleidingen constant te verbeteren. 

  • Onze cursusinhoud is van hoge kwaliteit en gebaseerd op betrouwbare bronnen; 
  • We bieden onze studenten een voortreffelijke training ervaring; 
  • De positieve impact van onze training wordt telkens opnieuw bevestigd. 
ILM_Logo

ILM

Vier van onze trainingen – Train the Trainer, Hospitality Training, Social and Business Etiquette and Luxury Retail Store Training – werden erkend en gecertificeerd door het ILM. Als je deze opleiding afrondt, krijg je een extra certificaat of je kunt ervoor kiezen om een kleine opdracht te vervolledigen om zo het ILM diploma te ontvangen.

ILM is onderdeel van de  City & Guilds Group. ILM Recognised Providers worden erkend via een strenge benchmarking om zo zeker te zijn dat ze voldoen aan de hoge kwaliteitseisen voor hun trainingen.  

Close